Heeft Rachel een nieuwe online schuilnaam? ‘Scheldt erop los’

Scheld Rachel er weer op los online?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er duikt op Instagram voortdurend een account op dat reacties plaatst over de Hazes-familie. Opvallend is dat het account op íedereen binnen de familie commentaar heeft, behalve op Rachel Hazes. Heeft Rachel een nieuwe online schuilnaam?

Niemand weet wie ‘Brendie’ is, maar duidelijk is dat dit mysterieuze Instagram-account alles over de familie Hazes weet. Alleen onder nieuwsberichten over de familie Hazes plaatst het account reacties. Ook neemt ‘Brendie’ het op voor Rachel. ,,Rachel ziet er heel goed uit”, zo schrijft het account. ,,Van de week bij Shownieuws kreeg ze zelfs complimenten van Santegoeds. Dat wil nogal wat zeggen als hij dat zegt.”

‘Rachel heeft gelijk’

Ook noemt ‘Brendie’ het terecht dat Rachel haar dochter Roxeanne en voormalige zakenpartners voor de rechter heeft gesleept. ,,Ze hadden alledrie een volmacht van de rekening van Rachel en ze heeft groot gelijk om te vragen waar die bedragen gebleven zijn.”

‘Daar is ze weer’

Het begint andere mensen op te vallen dat ‘Brendie’ wel héél erg aan de kant van Rachel staat. ,,Daar is ze weer”, reageert iemand, die onder de naam ‘Dat ben ik Yvonne’, schrijft. Ook is ‘Brendie’ het niet eens met de relatie van André en Monique. ,,Alles om maar mevrouw Hazes te heten, die graai haai zorgt ervoor dat die puber geen rooie cent meer over heeft”, luidt het. Uiteraard wordt er wel een compliment uitgedeeld aan Sarah van Soelen, de ex-vriendin van André. ,,Sarah kan beter koken dan Westenberg.”

Schuilnaam?

Het is niet de eerste keer dat er vermoed wordt dat Rachel een online schuilnaam heeft. Eerder dook er een Instagram-account op met de naam ‘Hennie’, die dezelfde reacties als ‘Brendie’ schrijft. Ook ‘Hennie’ noemde Monique enkel bij haar achternaam. ,,Ik mag hopen dat Westenberg een nieuwe vriend heeft. Dan krijgt André eindelijk eens rust maar dat zal Westenberg hem niet gunnen”, luidde het.

DenD wil uw mening weten

Denk jij dat 'Brendie' Rachel Hazes is?

Tags

RACHEL HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck