Heeft Rachel Hazes een facelift ondergaan?

Facelift voor Rachel?|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hoewel Rachel Hazes uit de schijnwerpers probeert te blijven zodat André rust kan nemen, lijkt ze er zelf ook aardig van op te knappen. Of is er een andere reden waarom ze er ineens een stuk jonger uitziet?

Rust of iets anders?

RTL Boulevard bezocht Rachel Hazes bij de eerste repetitiedag van de musical ‘Hij gelooft in mij’ en probeerde wat meer te weten te komen over hoe de situatie nu met André is. Rachel gaf aan te hopen dat iedereen respecteert dat de zanger rust nodig heeft.

,,Ik denk dat het voor André’s verwerking en therapie het allerbelangrijkste is”, zei Rachel over haar zoon die op dit moment nog bij haar woont. ,,Het gaat hartstikke goed momenteel. Ik denk dat rust qua genezing het allerbelangrijkste is.”

Geen rimpels

Maar van die rust lijkt Rachel zelf ook aardig op te knappen. Toen ze voor de camera verscheen gisteren, had ze plotseling bijna geen rimpels meer. ,,Ik weet niet wat het heeft gekost maar Ras lijkt ineens tien jaar jonger”, laat Yvonne Coldeweijer weten in haar Instagram Stories.

Ze vindt het verdacht en denkt dat Rachel misschien een facelift heeft ondergaan. Kennelijk vragen veel volgers het zich af, want in de volgende Stories laat Yvonne zien dat ze cosmetisch arts Robert Schoemacher een bericht heeft gestuurd. ,,Mijn spionnen en ik hebben een brandende vraag. Zou dit een facelift kunnen betreffen?”

[poll id=”49″]

Tags

ANDRÉ HAZESFACELIFTRACHEL HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck