Heeft Rose Bertram Gregory ingeruild voor déze rijke voetballer?

Heeft Rose Bertram een grote vis aan de haak?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rose Bertram en Gregory van der Wiel zijn pas net uit elkaar, of Rose wordt alweer gespot met een nieuwe man. Hiermee lijkt ze Gregory in te hebben geruild voor een nog véél rijkere voetballer…

Rose Bertram maakte onlangs bekend na acht jaar een punt achter de relatie met Gregory van der Wiel te hebben gezet. ,,Ik ben single and ready to mingle”, zei Rose daarover in de YouTube-serie Open Kaart.

Gregory en Rose hebben samen twee kinderen. Het besluit om uit elkaar te gaan was dan ook niet in één keer genomen. ,,Dat is over een lange periode gegaan. Het is inmiddels drie maanden klaar.”

Niet meer single?

En dat Rose blij is met haar vrijgezellenleven, bleek al uit de verhalen die rondgaan over haar deelname aan Expeditie Robinson. Ze zou het programma vroegtijdig hebben verlaten na een hete tropische nacht met een andere deelnemer.

Maar inmiddels zou Rose niet meer single zijn, want volgens geruchten heeft ze het momenteel gezellig met voetballer Kylian Mbappé. ,,Rose is private gevlogen naar Parijs vanuit Ibiza. De kans is heel groot dat ze naar Mbappé vliegt”, meldt Juicechannel op Instagram.

Dubbeldate in Parijs

Volgens het kanaal volgen de twee elkaar al een tijdje op Instagram en zijn ze laatst samen gespot. Dat er iets speelt zouden Rose en Mbappé nog niet aan de grote klok willen hangen. ,,Een gezamenlijke video van die avond heeft maar vrij kort op Instagram gestaan.”

Maar een post van vannacht wijst erop dat Rose momenteel wel met Mbappé in Parijs is. Toen ze een video van de Eiffeltoren in haar Stories deelde, deed een goede vriend van de voetballer precies hetzelfde. ,,Net zoals een vriendin van Rose. De kans is dus voor zo’n 99% dat Mbappé hier ook aanwezig is en ze genieten van een dubbel date.”

‘Gregory niet blij met de relatie’

Het nieuws zou inmiddels ook terecht zijn gekomen bij Gregory, die wat minder blij lijkt te zijn met de relatie. ,,Gregory heeft namelijk zijn vriend Marco Verratti ontvolgd op Instagram. Dit omdat hij bij dezelfde voetbalclub als Mbappé speelt en hij Rose heeft voorgesteld aan Mbappé”, schrijft Juicechannel.

Tags

Gregory van der WielNieuwe liefdenieuwe vriendRose Bertram

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie