Heeft ruzie Ali B en Waylon gevolgen?

Ruzie Waylon Ali B
Door: Eva Steins
15-01-2021

Heel Nederland kon zien hoe de bom barstte tussen The Voice Of Holland-coaches Ali en Waylon. Nadat de ruzie ontkend werd lekte er beelden uit waarop de uitbarsting in geuren en kleuren te zien was. Heeft dit gevolgen voor The Voice-coaches Ali en Waylon?

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Dankzij een geheime video-opname werd de uitbarsting tussen Ali en Waylon zonder pardon op straat gegooid. Te zien was hoe Ali na een waarschijnlijke woordenwisseling verhaal ging halen bij Waylon. Hij pikte bepaalde uitspraken klaarblijkelijk niet en zette Waylon nogal hard op z’n plek. Bekijk hier de video van de ruzie tussen Ali en Waylon

Reputatie

Er werd een nogal ordinaire scene geschopt die de reputatie van beide heren flink schaadde. Zo is te zien hoe er achter de schermen bij het ‘gezellige familieprogramma’ dus een behoorlijke bom kan barsten.

Albert Verlinde, die de geruchten van de ruzie in eerste instantie zelf de wereld in hielp, hoop dat er een staartje aan het verhaal komt.

,,Als ik dat meegemaakt zou hebben bij Stage Entertainment of jij zou dat hier meemaken, dat zouden wij bij de baas moeten komen”, zegt de presentator in Shownieuws.

Hij laat het er niet zomaar bij zitten. ,,Ik had mensen bij me geroepen. En daar daag ik RTL in uit. Ik begrijp niet dat RTL niet gewoon tegen Ali B zegt: ‘En nou kom je langs, want dit doen wij niet!'”

LEES OOK:

Ali B: ruzie met Waylon was alleen verbaal

Meer DenD