Heeft Teun Föhn Jeroen bedrogen? ‘Relatie met goede vriend’

Teun föhnt het haar van iemand anders
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De breuk met Teun Föhn is Jeroen Buijs niet in de koude kleren gaan zitten. Hoewel Teun zegt dat de relatie in overleg is beëindigd, is daar volgens Jeroen niets van waar. Er gaan zelfs al geruchten dat Teun een prille relatie heeft met een goede vriend…

Teun en Jeroen hebben onlangs na een jaar een punt achter hun relatie gezet. Volgens Teun zat de afstand tussen Flevoland en Zeeland hun relatie in de weg en leken hij en Jeroen steeds meer uit elkaar te groeien.

‘Hij heeft zijn eigen verhaal gemaakt’

,,We zijn bij elkaar gekomen en hebben besloten afstand van elkaar te nemen. Ja, het is uit”, legde Teun uit in weekblad Privé. Hij benadrukte dat hij en Jeroen nog ‘enorm veel van elkaar houden’ maar dat hun levens te ver uit elkaar liggen.

Maar volgens Jeroen zit het verhaal anders in elkaar. ,,Ik ben er emotioneel kapot van”, legt Jeroen uit in weekblad Party. ,,Hij heeft zijn eigen verhaal ervan gemaakt.”

In Shownieuws liet Jeroen vorige week al weten dat hij zich belazerd voelt. ,,En daar bedoel ik niet financieel mee. Hij is nu overal zijn straatje aan het schoonvegen. Wat voor mij als een sprookje begon, is nu een hel voor mij. Ik dacht dat Teun de ware liefde was”, zei hij.

Relatie met Albert?

En nu wordt door sommigen beweerd dat Teun een punt achter de relatie heeft gezet omdat hij een prille relatie met Ap Kebab heeft. Volgens kijkers van Urk! is dat de bijnaam van Albert Snoek, een goede vriend van Teun. Voor Jeroen zijn deze geruchten niet nieuw. ,,Ik hoor dat ook, maar ik laat mij daar even niet over uit”, zegt hij in Party.

Het toeval bestaat dat Teun iets meer dan een maand geleden een foto met Albert deelde op Instagram. ,,Hier een foto samen met goede vriend Albert in de Mont Martre. Dat kunnen we hopelijk weer snel overdoen”, schreef Teun, waar hij een hartje bijplaatste.

Aantrekkingskracht

In een eerder interview met het AD sprak Albert ook al vol lof over Teun. ,,Ik ken hem al lang. Wij zijn op Urk van hetzelfde soort, vallen beiden op mannen en dan trek je in de kroeg toch een beetje naar elkaar toe”, zei hij. Zou die aantrekkingskracht dan toch zijn uitgelopen op een relatie?

Tags

bedrogbedrogenJeroen BuijsTeun Fohnurk

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie