Heerlijk, waarom Evert kiest voor Maud!

Evert kiest voor Maud
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Wat niemand voor mogelijk had gehouden gebeurde toch. Evert uit Ruinerwold koos voor Maud en ze was dolgelukkig. Maud, die zo anders is dan alle andere kandidates, maar zo verliefd werd op boer Evert was dolgelukkig en vervuld met liefde voor de boer.

,,Ik heb een mooie week achter de rug, ik heb genoten van jullie alle twee maar ik voel bij de een iets meer dan voor de ander,” zo verklaarde Evert zijn voorkeur voor Maud.

,,Ik hoop dat je meer uit de verf komt dan wie jezelf bent’, zei de tegenstreefster van Maud over Evert.

Maud was de meest poëtische van de vrouwen die gingen voor Evert. Ze schreef zelfs een heuse liefdesbrief aan Evert. Alles wat ze deed en ook zei, Maud was authentiek. Uiteindelijk was het Evert die zonder enige omhaal koos voor Maud. Ze was dolgelukkig. ,,Dank je wel. Lekker. Ik vind het super fijn. We gaan zo even knuffelen hoor. Even vasthouden alsjeblieft. Wat heerlijk die man. Ik wist het al meteen”, zei Maud na het moment dat ze was uitverkoren.

Ook haar zus Fleur bleek enthousiast: ,,Jullie kleuren leuk samen”, zei ze over de prille verhouding van Maud en Evert.

Ook de andere stellen zorgden voor veel speculaties. Hans en Anette blijken heel erg bij elkaar te passen. Hun uitstapje naar Ierland blijkt een groot succes. Paardenboer Hans is tot over zijn oren verliefd.

Jouke en Karlijn blijken ook goed bij elkaar te passen, in tegenstelling tot boer Rob en Wendy. De laatste wilde zelfs een aparte hotelkamer. Van een passionele verliefdheid is bij haar nog geen sprake.

Tags

BOER ZOEKT VROUWEVERTFLEURMAUDYVONNE JASPERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck