Heftig: Albert Verlinde ‘voor altijd beschadigd’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

De glansrijke carrière van Albert Verlinde is voor altijd beschadigd door zijn smerige beschuldiging aan het adres van Humberto Tan. „Flinke uitglijder gemaakt.”

Albert Verlinde is één van de grondleggers van RTL Boulevard en heeft een enorme bijdrage geleverd aan het succes van RTL4. Ongekend dat hij zo’n uitglijder heeft gemaakt, vinden de mannen van mediapodcast De Communicado’s.

Smaad

Albert beschuldigde Humberto Tan ervan ongepaste berichten te hebben gestuurd naar vrouwelijke tafelgasten in de tijd dat hij een latenightshow had op RTL 4. Humberto ontkende en deed aangifte en afgelopen maand werd Albert schuldig bevonden aan smaad. „Hij zal de rest van zijn leven eraan herinnerd worden dat hij die smerige geruchten de wereld in heeft geholpen. Daarmee ontmoedigt het ook mensen om zomaar in het wilde weg allemaal beschuldigingen te doen”, zegt Lars Duursma in De Communicado’s.

Bewust bommetje

Volgens de mannen van de podcast dropte Albert dit bommetje bewust. „Ja, hij zei: ‘Ik ga een bommetje droppen’ en toen kwam hij op de proppen met dat verhaal.” Volgens de mannen heeft Humberto twee dingen bereikt: „Eén dat die hele beschuldiging tegen Humberto Tan van tafel is en dat zijn naam gezuiverd is en twee dat Albert Verlinde ook wel echt beschadigd is. Het is een smet op zijn carrière.”

Tags

ALBERT VERLINDEHUMBERTO TANSMAAD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck