HEFTIG: Britt Dekker doet pikante Expeditie Robinson-onthulling

Door: Charlotte Wijnen
14-11-2021

Britt Dekker heeft een bizarre onthulling gedaan over Expeditie Robinson. De loslippige presentatrice zegt dat er achter de schermen pikante dingen gebeuren…

‘De echte verhalen’

Britt Dekker was te gast in het programma ‘Media Inside’, waarin Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen de week doornemen. In een gesprek over The Masked Singer ging het ook over ‘After the Mask’, waarin ze napraten over het programma.

Bij Expeditie Robinson praten ze na in ‘Eilandpraat’. Britt zegt dat ze in die programma’s veel liever de pikante verhalen wil horen. ,,Gewoon de echte verhalen, niet wat we net op tv hebben gezien”, aldus Britt.

Pikante onthulling

Vervolgens doet ze een pikante onthulling over Expeditie Robinson. ,,Ik weet niet of jullie dat verhaal kennen van die Mars bij Expeditie Robinson?”, vraagt Britt. ,,Dat was dus een kandidaat die ik goed ken.”

In ruil voor seksuele dienstverlening met een cameraman, zou de deelnemer een Mars-reep hebben gekregen, zo vertelt Britt in geuren en kleuren. ,,De kandidaten in Expeditie hebben natuurlijk honger. Ik weet alleen niet of diegene eerst een Mars kreeg, of daarna.” Om welke kandidaat het gaat vertelt ze er niet bij.

Meer DenD