Heftig! Dochter (7) Miljuschka naar ziekenhuis

Miljuschka
Door: Tanja Brouwer
19-03-2020

Voor Miljuschka was het gisteren een extra heftige dag. Haar zevenjarige dochter Felina heeft epilepsie en kreeg gisteren plotseling een aanval. Op Instagram post Miljuschka story’s waarin ze vertelt hoe het met haar dochter gaat.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Maaltijd en taart

,,BAM dan zit je in deze rare tijd weer in het ziekenhuis met je meisje. Ze heeft vanochtend zeldzaam heftige epileptische insulten gehad. We zijn gelukkig weer thuis. Ik heb zoveel respect voor de zorg iedere keer weer, maar vooral in deze tijd”, schrijft Miljuschka in een van die story’s.
Vervolgens laat ze weten dat ze iets voor het personeel wil doen. ‘Eten is alles wat ik ken en kan’, schrijft ze. Daarom besloot ze om het voltallige personeel te verrassing met maaltijd en taart! En niet alleen het personeel is blij, ook de cateraar van al dat voedsel. Die is namelijk door de coronacrisis veel opdrachten kwijtgeraakt en heeft zo toch nog iets kunnen verdienen.

Tests en onderzoeken

In september 2019 schreef Miljuschka ook al over de ziekte van haar dochter. Toen moest zij ook naar het ziekenhuis voor een aantal onderzoeken. Felina moest vier dagen in het ziekenhuis verblijven en moest veel tests maken. ,,Ze ondergaat keer op keer zonder zeuren alle tests en onderzoeken. Epilepsie is en blijft altijd een zoektocht naar antwoorden”, schreef Miljuschka toen.

Meer DenD