Heftig: Donny Roelvink in ziekenhuis na zwaar ongeluk

Donny Roelvink zwaar gewond in ziekenhuis
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Donny Roelvink is in het ziekenhuis beland na een ernstig ongeluk. Hij was naar eigen zeggen een video aan het maken toen het misging. ,,Ik ben onder een auto terechtgekomen.”

Wat een onschuldig idee leek liep uit op een ernstig ongeluk. Donny was een video aan het maken toen hij plotseling onder een auto terechtkwam. In een video op Instagram vertelt hij hoe het op dit moment met hem gaat.

‘Het had fataal kunnen zijn’

,,Het is heel snel gegaan. Ik weet alleen nog dat ik een klap voelde. En een paar minuten werd ik wakker in een ambulance”, vertelt Donny. ,,Wonder boven wonder ben ik niet in levensgevaar geweest.”

Op een paar gebroken ribben en een kleine klaplong na, is Donny vooral blij dat hij het nog kan navertellen. Het had namelijk ook anders kunnen aflopen. ,,Ik ben wel onwijs geschrokken. We hadden natuurlijk nooit verwacht dat we met een klein idee zoiets fataals konden veroorzaken. Tenminste het had echt fataal kunnen zijn.”

Reality check

Het ongeluk was voor Donny een ‘reality check’, zo laat hij weten. ,,Het kan zo klaar zijn. Het gevaar zit in een klein hoekje en dit heeft me vooral mentaal heel erg geraakt. Ook wil ik gewoon even laten weten dat het ondanks alles weer goed met me gaat.”

Tags

BEELDENDONNY ROELVINKHEFTIGONGELUKVIDEOZIEKENHUIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck