Heftig: Drama voor nieuwe verloofde Gordon

Drama voor nieuwe verloofde Gordon
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Gavin Rozario, de verloofde van Gordon, heeft te maken gehad met een groot drama. Zijn oudere broer is op 33-jarige leeftijd overleden. Toen Gavin dertig jaar werd, besloot hij dan ook geld in te zamelen voor mensen die mentale hulp nodig hebben.

Gordon deelde gisteren met zijn volgers het grote nieuws dat hij ten huwelijk is gevraagd door zijn vriend Gavin. ,,Tegen al mijn verwachtingen in, ging mijn vriend op zijn knie om me ten huwelijk te vragen”, schreef Gordon op Instagram. ,,En nu kon ik niets anders zeggen dan ja. In alles weet hij bij mij de juiste snaar te raken en mij de liefde te geven waar ik zo naar verlangd heb. Ik ben sprakeloos en super emotioneel. Omdat ik hier zo lang op heb gewacht.”

Nieuwe leven met Gordon

De twee zijn momenteel samen op de Malediven waar ze genieten van zon, zee en strand. Gavin geniet met volle teugen van zijn nieuwe leven met Gordon, maar een paar jaar geleden zag zijn leven er nog heel anders uit. Toen Gavin dertig werd besloot hij geld in te zamelen voor mensen die mentale hulp nodig hebben.

‘Hij was net 33’

,,Dit jaar, voor mijn 30e verjaardag op 24 november, wil ik graag de tijd nemen om aandacht te vragen voor de geestelijke gezondheid van mannen”, schreef Gavin op zijn pagina. ,,De nadelige effecten van de geestelijke gezondheid van mannen hebben mij persoonlijk geraakt en hebben helaas geleid tot het verlies van mijn oudere broer in juni vorig jaar. Hij was net 33. Ik hoop dat we met meer bewustzijn mannen kunnen helpen zich uit te spreken en hulp te krijgen wanneer dat nodig is.”

Denk jij aan zelfdoding? Neem 24/7 gratis en anoniem contact op met 113 Zelfmoordpreventie via 0800-113 of chat op 113.nl

Tags

GORDONGORDON HEUCKEROTH

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck