Heftig: Gewelddadige ex Nicol bedreigt Peter Gillis met de dood

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Voordat Nicol Kremers Peter Gillis leerde kennen, zat ze vast in een gewelddadige relatie met de vader van haar kinderen. Maar niet alleen Nicol werd geterroriseerd door haar ex, ook Peter werd door hem met de dood bedreigd.

Nicol heeft met haar ex drie kinderen, maar werd jarenlang door hem mishandeld. Pas na haar scheiding durfde ze pas aangifte tegen hem te doen. Eerder durfde ze het niet, omdat hij dreigde haar iets aan te doen als ze iets naar buiten zou brengen.

Redding

Peter was haar redding. Nicol leerde hem kennen toen ze werkzaam was op de boekingscentrale op het hoofdkantoor van Peters vakantieparken. Peter vond haar een knappe vrouw en wilde graag een keer koffie met haar drinken. Op dat moment was ze nog samen met haar ex-man, maar dat weerhield Nicol er niet van om berichtjes naar Peter te blijven sturen.

Met de dood bedreigd

Haar ex kwam erachter, met alle gevolgen van dien. ,,Hij draaide mijn arm bijna uit de kom. Toen hij het hartje wat Peter stuurde zag, heeft hij me tegen een pui geduwd. Toen ben ik met de kinderen naar kantoor gevlucht”, aldus Nicol in de biografie van Peter Gillis.

Vervolgens belde hij Peter woest op en bedreigde hem met de dood. Een lange tijd bleef de man Peter en Nicol terroriseren, iets waar Nicol enorm veel last van heeft gehad.

Trauma

Toch heeft ze drie kinderen met haar ex. Twee zijn ter wereld gekomen via een IVF-behandeling. Het andere kind vanwege een traumatische ervaring. ,,Mijn ex heeft me verkracht in mijn slaap”, onthulde Nicol. ,,Ik wilde een abortus, maar toen zag ik op de echo een hartje, een kindje van vlees en bloed.”

Wie haar ex is houdt Nicol nog altijd geheim, zelfs zijn voornaam heeft ze nooit genoemd. Ook het leven van haar kinderen wil ze privé houden. In het programma Massa Is Kassa worden haar kinderen dan ook niet in beeld gebracht, terwijl ze er wel vaak bij zijn.

Tags

BEDREIGDBEDREIGINGGILLISHEFTIGMASSA IS KASSANICOL KREMERSPETER GILLISTRAUMA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck