Heftig: Jill Helena overspoeld met doodsbedreigingen

Jill overspoelt met doodsbedreigingen van Patricia Paay
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jill Helena was op de eerste dag van het strafproces tegen Ali B zelf in de rechtbank aanwezig om haar verhaal te doen. Maar naast positieve, ontvangt de voormalige kandidate van The Voice of Holland ook een stortvloed aan negatieve reacties. Zo wordt ze overspoeld met doodsbedreigingen.

Wanneer Jill vanochtend arriveert bij de rechtbank in Haarlem, blikt ze emotioneel terug op gisteren. ,,Ik vond het heel heftig”, zegt ze tegen Shownieuws. Jill vertelt dat ze veel positieve reacties heeft gekregen, maar helaas ook veel negatieve. ,,Gewoon schelden, wat voor hoer ik ben… Doodsbedreigingen.”

Aanranding

Jill sprak in de rechtszaal over haar affaire met Ali B na de finale van The Voice in 2013 en de vermeende aanranding waarvoor de rapper terechtstaat. De aanranding vond jaren na hun affaire, in 2018, plaats. Jill had een nieuw liedje geschreven en was benieuwd wat Ali ervan vond. Ze stapte bij hem in de auto, zodat ze het nummer kon afspelen.

Auto

Toen Jill ging zitten, startte Ali plotseling de auto en reed richting het bos. ,,Direct toen je wegreed voelde ik een wantrouwen. Waarom zou je gaan rijden midden in de nacht? Dit was niet nodig om dat liedje te beluisteren. Vanaf het moment dat je een bosweg in reed, sloeg bij mij de angst in”, verklaarde Jill in de rechtszaal. Ali parkeerde de auto in het bos en begon Jill te betasten. ,,Om weg te komen stapte ik uit de auto, waarna jij ook uitstapte en me tegen de auto aan duwde en me buiten bleef betasten.”

Jill gaf aan geen seks te willen, maar de rapper bleef aandringen. ,,Nee accepteerde je niet. Toen je je geslachtsdeel uit je broek nam en mijn hand meerdere malen naar je toetrok om je af te trekken, heb ik uiteindelijk toegegeven.”

Tags

ALI B

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck