Heftig: lekte Rachel toch brief André Hazes?

Door: Julia Zendman
02-12-2022

André zou, voor de zoveelste keer, nu definitief met zijn moeder Rachel hebben gebroken, volgens Yvonne Coldeweijer. Rachel zou dé break-up brief van André aan Sarah van Soelen hebben gelekt. Rachel ontkent dit en kondigde een kortgeding aan. Privé komt nu toch met precies hetzelfde verhaal naar buiten.

Rachel won deze zet van Yvonne en Yvonne haalde de video, waarin ze de brief voorleest en Rachel beschuldigd van lekken, offline. Rachel zegt „het verspreiden van dit soort kwetsende en onware roddels door juicekanalen een halt heeft kunnen toeroepen”.

‘Des duivels’

Volgens Privé is André ‘des duivels’ omdat maar twee personen in het bezit zijn van deze brief, namelijk Sarah van Soelen en moeder Rachel. Eén van de twee vrouwen zou de brief dus naar buiten moeten hebben gebracht, maar wie?

Verraden

Een bron zegt tegen Privé dat het waarschijnlijker is dat Rachel haar eigen zoon onder de bus gooit, dan dat Sarah van Soelen erachter zit. Zij zou, als ze dit had gewild, de brief al veel eerder naar buiten gebracht kunnen hebben in plaats van nu, ongeveer een jaar later. Rachel daarentegen heeft nooit onder stoelen of banken geschoven dat ze ex-schoondochter Monique Westenberg niet mag. André en Monique zouden volgens Privé de laatste tijd weer ontzettend close zijn en moeder Rachel kan dit niet aanzien.

Lang en gelukkig

Na de vele verschillende uitstapjes van André, zou hij dan nu toch écht met Monique verder willen. Volgens de bron van Privé lijkt André zijn keuze te hebben gemaakt. „Hij wil verder met Monique. Samen met kleine Dré wil hij een warm gezin vormen.” Na de breuk met Sarah van Soelen waren de twee weer een tijd samen, maar afgelopen zomer week André even van Monique haar zijde en vroeg Sarah Salah ten huwelijk. Toch lijkt de nachtmerrie van Rachel werkelijkheid te worden: het huwelijk met Sarah Salah is alweer afgeblazen en een dag na de première van zijn documentaire vertrok hij met Monique en Dré naar Disneyland Parijs. Na de breuk tussen moeder en zoon zou André weer met open armen zijn ontvangen door Monique en wonen ze nu weer samen. Het huis dat André een tijdje geledeen kocht, zal waarschijnlijk weer worden verkocht. Is dit dan eindelijk het moment dat het rustig wordt in het liefdesleven van André Hazes en leeft hij nog lang en gelukkig met Monique? 

DenD promoties