Heftig nieuws voor Nienke Plas en haar gezin

Heftig nieuws voor Nienke Plas en haar gezin
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Vreselijk nieuws voor Nienke Plas en haar gezin. De YouTuber beviel in november van haar eerste dochter Harley, maar het meisje is met spoed geopereerd aan haar hart. ,,Aangeboren hartafwijking noemen de dokters het”, schrijft Nienke op Instagram.

Nienke en haar man Resley hebben de schrik van hun leven gehad. ,,Onze kleine meid kreeg het even zwaar voor de kiezen. Het leek of we waren beland in een hele slechte film. De afgelopen 24 uur waren vol met angst en hoop tegelijk. Wat een schrik want je hart is niet helemaal zoals die van ons. ‘Nog niet af’, zo noem ik het”, begint ze haar verhaal.

Stabiel

De kleine meid kreeg zaterdagnacht een spoedoperatie en is nu stabiel. ,,Met een spoedoperatie vannacht aan jouw hart ben je voor nu stabiel en we overladen je met kusjes en flauwe grappen (van je vader dan, want je mama is er best goed in)”, grapt Nienke nog even tussendoor. De influencer wordt overladen met steunbetuigingen van onder andere Monica Geuze, Chantal Janzen en Nicolette van Dam. Op Instagram Stories post Nienke nog een tekst waaruit blijkt dat ze het zwaar heeft. ,,Ik heb kleine oogjes, heb het koud want mijn lijf is moe. Toch met het grootste gemak is waken naast jou wat ik doe.”

Shows gecanceld

Omdat Nienke zich nu op haar dochtertje wil focussen, heeft ze de eerste show van haar nieuwe theatertournee afgezegd. De vlogster zou de tournee aftrappen in Capelle aan den IJssel, maar het optreden wordt verplaatst. ,,Ik kom terug, wel met iets meer grijze haren. Hopelijk tot snel x Ps. wij zullen z.s.m. bekend maken welke voorstellingen verplaatst worden.”

Tags

DOCHTERNIENKE PLASOPERATIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck