HEFTIG: Zó hardhandig ging Peter Gillis met Nicol om

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Peter Gillis heeft zijn vriendin Nicol Kremers eind mei mishandeld in vakantiepark Prinsenmeer. Hoewel Peter het eerder ontkende, heeft hij toch echt een nacht in de politiecel doorgebracht. Vandaag heeft de officier van justitie in de rechtbank in Den Bosch bekendgemaakt hoe hardhandig Peter met zijn eigen vriendin is omgegaan.

Toen naar buiten kwam dat Peter Nicol mishandeld zou hebben, ontkenden ze allebei dat er iets was gebeurd. ,,Deze berichtgeving is niet waar, wij zullen verder niet reageren”, schreven Peter en Nicol op Instagram, met het woord ‘Code Rood’ erbij vermeld.

DIT is er gebeurd

Toch is er wel degelijk iets gebeurd die bewuste avond. De officier van justitie heeft vandaag in de rechtbank in Den Bosch bekendgemaakt wat er precies is gebeurd. Peter heeft Nicol in haar rug en neus gebeten, tegen de muur geduwd, in haar borsten geknepen en aan haar oor, armen en haren getrokken.

Nicol heeft geen aangifte gedaan, maar wel een belastende verklaring afgelegd. Foto’s van de wonden die zij opliep, inclusief een geluidsopname van de ruzie, gelden als bewijsmateriaal. Op het moment dat het gebeurde belde iemand anders de politie.

Massa is Kassa gaat gewoon door

Talpa gaat gewoon door met de uitzendingen van Massa is Kassa. De rechtszaak rondom Peter verandert daar niets aan, laat een woordvoerder van de zendergroep weten aan het ANP.

,,Dit betreft een privékwestie. Vooralsnog zien wij niet af van het uitzenden van het nieuwe seizoen dat op 6 september van start gaat”, aldus de zegsman.

Tags

HEFTIGMASSA IS KASSAMISHANDELINGNICOL KREMERSPETER GILLIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck