Heftige allergische reactie voor Janice Blok: ‘Alsof mijn gezicht eraf valt’

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Janice Blok is momenteel op Curaçao te vinden, maar genieten van zon, zee en strand zit er niet in. Ze heeft een allergische reactie op antibiotica gekregen waardoor haar hele gezicht is opgezwollen. ,,Het lijkt wel alsof het elk moment eraf kan vallen”, schrijft Janice in paniek.

Janice heeft tijdens haar vakantie keelontsteking gekregen en kreeg antibiotica voorgeschreven. Maar in plaats van de ontsteking tegen te gaan, zorgde het bij Janice juist voor meer pijn. ,,Ook heb ik van mijn vorige antibiotica een allergische reactie gekregen waarbij mijn hele gezicht is gaan opzwellen. Het lijkt wel alsof het elk moment eraf kan vallen. I’m dying”, schrijft Janice in Instagram Stories bij een foto van haar gezicht.

Spoedeisende hulp

Inmiddels is Janice op Curaçao naar de spoedeisende hulp geweest en heeft daar andere antibiotica en allergie pillen gekregen om de zwelling tegen te gaan. Toch is ze nog behoorlijk in paniek. ,,Morgen moet en zal ik toch echt weer in dat vliegtuig moeten stappen. Wish me luck”, schrijft ze in een volgende story.

Echte Meisjes in de Jungle

Vanaf maandag is Janice te zien in het programma ‘Echte Meisjes in de Jungle’. Het belooft een seizoen vol drama te worden: Janice en Michella Kox, die ook meedoet aan het programma, kunnen elkaar niet uitstaan. Hoewel alle dames alweer een paar weken terug zijn in Nederland, blijven de ruzies via social media doorgaan.

Sneer

Michella deelde een paar weken geleden nog een flinke sneer uit aan Janice. ,,Ik heb mooie mensen mogen ontmoeten en rotte neppe lui…”, schreef ze op Instagram. Hoewel Michella geen namen noemde, werd later duidelijk dat ze het over Janice had. Michella deelt voortdurend foto’s van alle dames die mee hebben gedaan aan het programma, maar haalt Janice steeds weg met photoshop.

Tags

HEFTIGJANICE BLOKZIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck