Heftige berichten over Froukje de Both: ‘Ik ben oké’

Is Froukje overleden?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er gaan heftige berichten over Froukje de Both rond op social media. Wat is er aan de hand? Op Instagram geeft Froukje uitleg…

,,Er gaan de laatste tijd steeds meer zogenaamde ‘advertenties’ en bijbehorende foto’s van mij rond (o.a. op Facebook) die behoorlijk heftig en zorgwekkend zijn”, begint Froukje haar verhaal in Instagram Stories. Het gaat om advertenties die eruitzien als nieuwsberichten. ,,In de advertenties lijkt het alsof ik mishandeld ben, vastzit vanwege fraude, louche investeringen doe of zelfs overleden ben. DIT IS NEP! Dit is zogenaamde ‘clickbait’.”

Heftige berichten

Froukje is niet de enige BN’er die dit overkomt. ,,Dit gebeurt bij mij, maar ook bij andere ‘bekende mensen’. Het lijkt allemaal heel echt, zelfs opgemaakt alsof het door een bekende nieuwssite gepubliceerd is. Kennelijk is dit een nieuwe manier van geld verdienen. Bah!”

‘Ik ben oké’

Froukje wordt de afgelopen tijd overspoeld met berichten van bezorgde volgers, maar wil iedereen duidelijk maken dat ze oké is. ,,Ik ben dus gewoon ok en ik heb hier niks mee te maken! Je kunt mij (en anderen) helpen door als je dit ziet, dit soort walgelijke advertenties te blijven rapporteren. Dankjewel.”

Tags

FROUKJE DE BOTH

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck