Heftige ruzie Harry en Meghan over doop Lilibet

Ruzie tussen Harry en Meghan over Lilibet
Door: Charlotte Wijnen
01-10-2021

Harry en Meghan zouden hevig ruzie hebben gemaakt terwijl de microfoons aanstonden. Volgens een bron was het zelfs ‘de ergste ruzie die ze ooit hebben gehad’. De reden? De doop van hun dochtertje Lilibet.

Microfoons nog aan

Een aantal weken geleden gingen er geruchten rond dat Meghan en Harry hun dochter Lilibet willen laten dopen. Het was Meghan die aan zou hebben gedrongen dat koningin Elizabeth aanwezig zou moeten zijn op de ceremonie. Harry zou bij dit voorstel echter terughoudend zijn geweest, waardoor het stel ruzie begon te maken.

,,Tijdens hun reis naar New York werden ze vergezeld door een camerateam, dus ze droegen microfoons en de ruzie werd opgenomen”, vertelt een insider aan In Touch. Blijkbaar waren Harry en Meghan vergeten dat ze de microfoons nog droegen toen ze teruggingen naar hun hotelkamer. Alle plannen over de doop van Lilibet werden opgenomen.

‘Meghan zag het als aanval’

Kort na de reis naar New York zou Harry terugvliegen naar Engeland, maar hij blijkt van gedachten veranderd te zijn. Het stel is nog altijd niet populair in Engeland en aandringen dat Lilibet, net als haar broer Archie, in Engeland wordt gedoopt, lijkt Harry toch niet zo’n goed idee te vinden.

,,Hij wil zijn familie wat meer tijd geven om de zaken glad te strijken. Maar Meghan zag het direct als aanval op haarzelf”, zegt de insider. De discussie zou hebben uitgelopen op een heftige ruzie waarin Meghan Harry ervan beschuldigd weer de kant van zijn familie te kiezen.

Volgens de insider heeft koningin Elizabeth ook nog geen enkele doop van haar achterkleinkinderen bijgewoond, zelfs niet die van prins George. ,,Een uitzondering voor het kind van prins Harry zou alles weer aanwakkeren.”

Meer DenD