Heftige verhalen over vriend Gaby Blaaser: ‘Gaat vreemd en bezoekt pikante feestjes’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er gaan heftige verhalen rond over Robin, de vriend van Gaby Blaaser. De twee zijn nog maar net samen en ondanks dat Gaby zwanger is, zou hij nóg een vriendin hebben. Volgens geruchten zou hij met deze dame stiekem pikante feestjes bezoeken…

Gaby Blaaser en haar vriend Robin brachten gisteren het grote nieuws naar buiten dat ze samen een kindje verwachten. Maar ondertussen gaan er geruchten rond dat Robin ook afspreekt met andere dames.

Nóg een relatie?

,,Robin werkt bij mij in de buurt en hij heeft hier in de tussentijd gewoon nog zijn scharrels. Eén daarvan zag hij afgelopen weekend nog”, vertelt een bron in gesprek met juicekanaal Realityfbi. Ook werd hij vorige week nog gespot met een dame in een tuincentrum. ,,Inkopen doen voor een gezellige kerst…”, vertelt een andere bron.

De dame met wie Robin afspreekt heet Zoe. Volgens Yvonne Coldeweijer verbrak Zoe in juli haar relatie en liep toen Robin tegen het lijf. ,,Samen zouden ze met haar kids op vakantie gaan. Maar ineens had hij de vakantie afgezegd en zag ze op social media dat hij met Gaby op vakantie was!”, schrijft Coldeweijer op Instagram. ,,Op die vakantie is Gaby overigens zwanger geraakt.”

Pikante feestjes

Ondanks het feit dat Robin samen met Gaby op vakantie was, stopte hij het contact met Zoe niet. Ze zouden zelfs samen nog altijd naar pikante feestjes gaan. ,,Schijnbaar hebben ze namelijk een gezamenlijke hobby en bezoeken kinky SM-kelders met z’n tweeën. Dit klinkt weer als een kletsverhaal, maar ik heb het uit zeer betrouwbare bron”, aldus Coldeweijer.

Tags

GABY BLAASERJUICE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck