Hélène Hendriks doet opmerkelijke uitspraak in HLF8 over vreemdgaan: ‘Niets om je voor te schamen’

Helene Hendriks doet opmerkelijke uitspraak
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Hélène Hendriks deed een opmerkelijke uitspraak over vreemdgaan in HLF8, waar zij momenteel Johnny de Mol vervangt. Volgens de presentatrice is vreemdgaan niets om je voor te schamen en ‘doen we het allemaal’.

Het ging dinsdagavond onder andere over PVDA-politicus Gijs van Dijk. Hij kwam in opspraak over mogelijk grensoverschrijdend gedrag in de privésfeer. Daarom trok hij zich tijdelijk terug als kamerlid. Hij hoopt binnenkort terug te keren.

Vreemdgaan

VVD’er Frits Huffnagel geeft hem gelijk. Volgens hem is er niet zoveel aan de hand. ,,Nou ja, hij is vreemdgegaan”, zegt Frits. Hélène onderbreekt hem en geeft aan dat vreemdgaan hartstikke normaal is. ,,We gaan allemaal weleens vreemd”.

Onhandig gesprek

Na de uitspraak ontstaat een onhandig gesprek en begint het publiek te lachen. Uiteindelijk kopt Frits hem in: ,,Je hebt gelijk, jij doet dat ook weleens. Maar stel je voor dat we iedereen gaan ontslaan die weleens vreemdgaat… dan hebben we er een crisis bij.”

Kritiek

Hendriks kreeg vorige maand nog felle kritiek van RTL Boulevard. Volgens het programma liet de presentatrice de redactie van HLF8 keihard vallen. Hélène was echter niet gediend van deze kritiek. Op Twitter liet ze toen weten: ,,Voor de duidelijkheid: als presentator ben je altijd onderdeel van de redactie. Dus kritiek op redactie is ook kritiek op mij en daar is niks mis mee. We zijn niet van suiker hé! Gewoon tot je nemen, proberen te verbeteren en geen l*lverhalen ophangen, maar realistisch blijven.”

Tags

HÉLÈNE HENDRIKSHLF8

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck