Hélène Hendriks over talkshow HLF8: ‘Er moet iets veranderen’

Helene Hendriks vindt dat er iets moet veranderen bij HLF8
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Eind april legde Johnny de Mol zijn werkzaamheden neer bij zijn talkshow HLF8 vanwege beschuldigingen van wangedrag. Hélène Hendriks nam de vaste presentatie over en ook Leonie ter Braak presenteerde de show afwisselend. Voorlopig blijven de dames de show presenteren, maar dan moet er wel het een en ander veranderen volgens Hendriks. ,,Als we doen wat we deden, krijgen we wat we kregen”.

Hendriks blijft de show ook in de maanden september en oktober presenteren, maar dat viel best rauw op haar dak, vertelde ze in Vandaag Inside. ,,Ik was best een beetje verrast dat ik dat nu ga doen. Ik was namelijk wel gevraagd om dat in januari en februari te doen. Toen dacht ik: dat is redelijk te doen omdat dan de voetbalcompetitie voor een groot deel stilligt, want sport gaat altijd voor. Maar toen belde ze me in mijn vakantie op of ik de maanden september, oktober wilde gaan doen op maandag, dinsdag en woensdag. En Leonie dan op donderdag en vrijdag, want ze willen nog even wachten met Johnny.”

Volgens de presentatrice is het wel de bedoeling dat Johnny terugkeert, maar willen ze ‘nog even wachten op de uitspraak’.

Verbeterpunten

Voordat de show weer van start gaat in september, moet er nog wel iets veranderen aan de talkshow. Zo moeten de kijkcijfers opgekrikt worden. ,,Als we doen wat we deden, krijgen we wat we kregen”, legt Hélène uit. De presentatrice besloot daarom een mail te sturen naar de redactie met verbeterpunten. Hendriks vindt dat alle talkshows op elkaar lijken en HLF8 moet zich meer onderscheiden. ,,We moeten het grote nieuws een keertje loslaten en kiezen voor nieuwe gasten.”

Tags

HÉLÈNE HENDRIKSHLF8LEONIE TER BRAAK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck