Hélène Hendriks scoort met De Oranjezomer: ‘Wilfred baalt’

Oranjezomer
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het lijkt erop dat Wilfred Genee vervangbaar is bij De Oranjezomer. Hélène Hendriks pakt als presentatrice een nieuw kijkcijferrecord. Maar is Wilfred daar wel blij mee? ,,Hij vindt dit zeker niet leuk.”

Kijkcijferrecord

Wilfred Genee is op vakantie en na de aflevering van vrijdagavond nam Hélène Hendriks het stokje over. Na de recordscore van de zaterdagaflevering, kwam het programma gisteren wéér op een nieuw kijkcijferrecord. Of Wilfred daar ook blij mee is? Rob Goossens denkt van niet: ,,Wilfred vindt dat honderd procent niet leuk.”

‘Wilfred is vervangbaar’

Dat Hélène scoort, leidt voor Wilfred tot een pijnlijke conclusie. ,,Hij is vervangbaar. Ik denk dat hij het altijd wel lekker vond om voor zijn gevoel onvervangbaar te zijn”, zei Rob in RTL Boulevard. ,,Dat is ook gebleken toen ze ruzie hadden. John de Mol heeft toen gezegd dat ze met zijn drieën door moesten gaan en dat ze Hélène daar niet neer zouden zetten. Maar als het toch een optie is…”

In gevaar?

Het is maar de vraag of Wilfred er écht mee zit als zijn VI-baan in gevaar is. Onlangs kondigde Johan Derksen aan te gaan stoppen met televisie maken, en dat zette Wilfred al flink aan het denken.

,,Ik weet heel eerlijk gezegd niet of ik nog doorga als hij stopt”, zei Wilfred in weekblad Story. ,,Maar dat heeft niet zozeer met Johan te maken, als wel met mijn eigen ambitie. Ik weet echt niet of die dan nog hier ligt.”

Tags

DE ORANJEZOMERHÉLÈNE HENDRIKSJOHAN DERKSENKIJKCIJFERRECORDROB GOOSSENSWILFRED GENEE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck