Helga van Leur kraakt Rachel Hazes af: ‘Triest dat dit je leven is’

Helga van Leur
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Helga van Leur vindt het triest dat Rachel Hazes iedereen de Hazes-badjassen en t-shirts aan zit te smeren. ,,Dat dit nog je leven is…”

Aansmeren

Zoals iedereen ondertussen al weet, schenkt Rachel Hazes tegenwoordig thee in Amstelveen. Maar tijdens haar rookpauze besloot ze de nieuwe Hazes-spullen bij iedereen aan te smeren. Keurig stalde ze de spullen buiten op een bankje uit. Slippers, sokken, vliegers, t-shirts en zelfs een koelbox…

‘Moet ik nou medelijden hebben?’

Hoewel de cameraploegen van Shownieuws en RTL Boulevard gretig aan het filmen waren hoe Rachel de spullen aan het aansmeren was, zat Helga vol ongeloof te kijken. ,,Moet ik nou medelijden met haar hebben?”, vroeg Helga zich af op NPO Radio 1. ,,Dat dat je leven nu nog is. Dat je nog zo ver in het verleden zit.”

Komkommertijd

Dat RTL Boulevard zó fanatiek aan het filmen was, vond ze verbijsterend. ,,Er gingen 1001 gedachtes door mijn hoofd. Ik zou het niet gaan kopen, laat ik dat vooropstellen. Maar goed, dat is een keuze van het programma he?”, gaat Helga verder. ,,Het zou ook niet mijn keuze zijn, maar het is komkommertijd. Misschien heeft ze er wel voor betaald!”

Tags

ANDRÉ HAZESHAZESHAZES FAMILIEHAZESFAMILIEHELGA VAN LEURRACHEL HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck