Henny Huisman heeft blijvende schade na ongeluk

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De arm van Henny Huisman zal nooit meer 100% herstellen van het ongeluk in juni 2017. Hij kwam ten val met de fiets, waardoor hij zijn arm verbrijzelde.

Tegenslag

Destijds onderging de 66-jarige Henny een operatie van zes uur, maar helaas is niet het gewenste resultaat bereikt. De bedoeling was dat de arm weer goed moest kunnen functioneren en de botten zich zouden herstellen. Dat is niet gebeurd, en daarom is Henny drie weken geleden onder het mes gegaan. Een flinke tegenslag voor de presentator, die normaal zo actief is.

Aan weekblad Party legt hij de operatie uit: “Kort gezegd kom het erop neer dat ze ditmaal een stuk uit mijn heup hebben gehaald, dat ze in het metalen frame in mijn arm hebben geplaatst. Zo hopen ze de botaangroei te stimuleren. Het is dus weer helemaal open geweest, ze zijn drieënhalf uur met me bezig geweest. Ik heb er weer veel pijn aan gehad, maar het voelt nu goed.”

Muziek

Op dit moment is Henny weer aan het revalideren. Hij moet vaak naar de fysiotherapeut en doet veel oefeningen. Na de eerste operatie heeft hij dat ook moeten doen, maar helaas moet hij nu weer helemaal opnieuw beginnen. “Op internet las ik verhalen van andere mensen met soortgelijke breuken en sommigen waren twee,drie of wel vijf keer geopereerd. Ik las van niemand dat het met één operatie klaar was, dus ik hield er al ietsje rekening mee.”

Drummen, gitaarspelen, en zwemmen kan Henny voorlopig niet meer. Hij hoopt dat over een tijd wel weer allemaal te kunnen, maar dat is nog maar even afwachten. “Ik weet dat mijn arm nooit meer zo zal worden als voorheen het zal altijd een moeilijke arm blijven. Maar ik leg me er niet bij neer dat ik geen muziek kan maken, ik wil knokken totdat het weer goed is.”

Tags

ARMHENNY HUISMANOPERATIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck