Henny Huisman gaat het podium op

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Kevin Kraan kwam met het boek ‘Henny’ met een indringend vierhonderd pagina’s tellend portret van televisiecoryfee Henny Huisman, en dat krijgt nu een vervolg…

Henny Huisman behoort tot de meest bekende presentatoren van Nederland. De coryfee die vooral in jaren tachtig en negentig van de vorige eeuw furore maakte staat binnenkort weer op het podium, dat laat hij weten in de Veronica Inside Ochtendshow op Radio Veronica: ,,Er is een concept bedacht en het wordt heel erg leuk. Ik ga vertellen over de gekke dingen uit m’n leven. Daar ga ik natuurlijk ook nuchter mee om, ik prik het wel een beetje door.” De voorstelling komt naar aanleiding van het boek ‘Henny’ dat afgelopen zomer werd gelanceerd. Hoewel de presentator al redelijk op leeftijd is en veel heeft meegemaakt, lijkt hij nog niet te denken aan stoppen.

Enthousiast

Onlangs nog kreeg hij de Loden Leeuw voor zijn reclame voor Meubelzorg die hij heel sportief in ontvangst nam. Dat is niet het enige. In een interview dat eind vorig jaar bij Huisman is afgenomen werd gesproken over het programma ‘Waar is dat feestje?’ dat hij in de aanloop naar de coronacrisis heeft gemaakt en abrupt moest stoppen vanwege de crisis. Hij vertelde toen: ,,Ze waren heel enthousiast. Maar het is natuurlijk voor iedereen op een hele rare manier afgelopen. Het is natuurlijk gek dat corona de reden is geweest dat het programma niet door kan gaan. Maar of het programma nog een vervolg krijgt is nog helemaal niet duidelijk, er is ook bijna geen contact over geweest. Maar ik vermoed dat hij er wel gaat komen.”

Nieuwe film

Ook vertelde hij toen over een nieuwe film. Nu is bekend geworden dat de film ‘De Facelift’ gaat heten. Huisman vertelde erover: ,,Dat wordt een tragikomedie over een crimineel die plastische chirurgie ondergaat waardoor hij, per ongeluk, op mij gaat lijken. Daardoor krijg ik, de onschuldige Henny Huisman, de maffia achter mij aan.”

Tags

HENNYHENNY HUISMANLODEN LEEUWMEUBELZORGVOORSTELLING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie