Henny Huisman haalt uit naar Wendy van Dijk: ‘Neem een tv-pauze’

Henny Huisman haalt uit
Door: Charlotte Wijnen
24-11-2021

Vroeger keken er miljoenen mensen naar haar, maar tegenwoordig floppen alle programma’s die Wendy van Dijk presenteert. Henny Huisman, die geen fan is van Wendy, begrijpt dat wel. ,,Ze moet een tv-pauze nemen”, sneert hij.

‘Ze doet niets vernieuwends’

Waar Wendy van Dijk vroeger miljoenen kijkers wist te trekken met haar programma’s, blijft daar nu nog geen vijfde van over. Haar programma Cupido Ofzo, werd na Chateau Meiland uitgezonden en zelfs dat hielp niet om de kijkcijfers omhoog te krijgen.

Volgens Henny Huisman heeft Wendy haar langste tijd als presentatrice wel gehad. ,,Ik kijk niet naar haar, als ik heel eerlijk ben”, sneert hij in weekblad Story. ,,Ik volg haar niet op televisie, omdat ze niets vernieuwends doet.”

Henny adviseert een tv-pauze

Maar volgens Henny ligt het niet alleen aan het feit dat Wendy niets vernieuwends doet. ,,Volgens mij heeft het ook te maken met alle slechte publiciteit waar Wendy een hoofdrol in speelde. Ik heb de verhalen gelezen over DISQ-gate, en de scheidingsgeruchten destijds over Erland en haar”, legt hij uit. ,,Dat werkt nooit mee als je volkse programma’s maakt. Ik denk dat ze daar wel wat schade van heeft ondervonden.”

Hij kijkt er dan ook niet van op dat kijkers afhaken en adviseert haar dan ook om even van de buis te verdwijnen. ,,Het beste wat Wendy kan doen, is met een heel goed programma komen dat nergens anders op lijkt. Maar eerst voorlopig even niets doen en een tv-pauze nemen.”

Angela de Jong ook klaar met Wendy

Angela de Jong haalde onlangs ook al keihard uit naar de presentatrice. Zij stelt zelfs dat de kijkers ‘wegvluchten’ zodra Wendy in beeld komt. ,,Want dat is míjn natuurlijke reflex zodra Wendy in beeld verschijnt en tegen de kijker en de deelnemers op een gemaakt kleutertoontje begint te kirren”, sneerde Angela in haar AD-column. ,,Er is maar één ding erger en dat is als ze vervolgens quasi-grappig een wenkbrauw optrekt en een zogenaamd schalkse blik in de camera werpt. Dan lopen de rillingen over mijn rug.”

Meer DenD