Henny Huisman helpt reizigers in nood

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Tienduizenden mensen werken vandaag thuis, hebben noodgedwongen vrij genomen of doen uren over hun reis naar het werk. De staking van het OV-personeel zorgt voor veel boze gezichten. Gelukkig is Henny Huisman druk in de weer om weer een lach te toveren op gezichten van enkele reizigers.

Noord-Holland

Vanmiddag van 16.00 uur tot 19.00 uur stapt Henny in zijn auto om gestrande reizigers naar huis te brengen. Hij rijdt echter niet het hele land door, want alleen mensen die in de buurt van Castricum en Amsterdam wonen maken kans om bij de bekende Nederlander in de auto te stappen. Dat vertelde Henny vanochtend op Radio Veronica.

Het is wel belangrijk dat reizigers zich opgeven voor het ritje met Henny. Dat kan via het Instagram-account van Radio Veronica of door te sms’en naar 8090.

Carpoolen

Zover bekend is Henny Huisman de enige BN’er die zijn auto openstelt voor reizigers, maar door heel Nederland zetten ook andere mensen hun autodeuren wagenwijd open. Er wordt massaal gecarpoold en op sociale media delen bestuurders hun route zodat mensen die naar dezelfde plek moeten kunnen instappen.

Tags

HENNY HUISMANOV STAKINGREIZIGERSSTAKING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck