Henny Huisman in de bres voor Glennis: ‘Geef haar tweede kans’

Henny gek op Glennis
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Glennis Grace trad deze week op bij het afscheid van de doodgestoken Jimmy Schepers. Een prachtig optreden, al is het nog maar de vraag of het Nederlandse publiek haar een tweede kans gunt. Op Twitter zijn wisselende reacties te lezen waarna Henny Huisman het voor Glennis opneemt. ,,Iedereen moet een tweede kans krijgen.”

Glennis Grace kreeg een taakstraf van tweehonderd uur opgelegd voor openlijke geweldpleging. Vorig jaar februari ging ze ‘verhaal halen’ in een plaatselijke supermarkt wat uitmondde op een vechtpartij. Heel Nederland vond er wat van en Glennis raakte al haar klussen kwijt.

Optreden bij afscheid

Afgelopen woensdag zong ze voor het eerst weer voor het Nederlandse publiek. Op verzoek van de familie van Jimmy Schepers gaf ze afgelopen woensdag een optreden tijdens zijn afscheid. Het lijkt een stap in de juiste richting. ,,Laat dit zeer emotionele en droevige afscheid van Jimmy Schepers een nieuwe omarming zijn voor Glennis Grace. Gij die zonder zonde is werpe de eerste steen”, twittert Henny Huisman.

‘Kort lontje’

Toch zijn er ook een hoop minder positieve reacties te lezen. Zo vinden sommige mensen dat Glennis geen tweede kans verdient. ,,Ik ga er niet over, maar ze staat bekend om haar korte lontje”, reageert een iemand op Henny. ,,Nee, als iedereen die zo is weet dat dit gedrag het einde van hun carrière is, houden ze zich wel in.”

‘Al genoeg straf gehad’

Henny is het er absoluut niet mee eens. Hij vindt dat Glennis wél een tweede kans verdient. ,,Iedereen moet een tweede kans krijgen, ze heeft al genoeg straf gekregen! Zij is geen moordenaar hè”, antwoordt hij. Maar of het Nederlandse publiek er net zo over denkt, zal nog moeten blijken.

Tags

GLENNIS GRACE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie