Henry van Loon en Jelka van Houten verwelkomen dochtertje

Henry van Loon
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Het is eindelijk zo ver! Het dochtertje van Henry van Loon en Jelka van Houten is geboren. Zij kondigen het nieuws aan op hun Instagram.

,,Vorige week is on ze dochter geboren. Ze heet Bonnie,” schrijft Henry bij een foto van het geboortekaartje. Bonnie Wilma van Loon gaat de kleine spruit heten. ,,Het is een wonder, zo ongelooflijk leuk en fantastisch op elke mogelijke manier,” schrijft Henry liefdevol.

Zo trots op mijn lief Jelka van Houten. Wij zitten lekker in onze ‘babylockdownbubbel’. En daar blijven we graag nog een tijdje,” aldus Henry.

Foto

Wie zit te wachten op een foto van de kleine spruit komt van een koude kermis thuis. Jelka laat op haar Instagram weten dat er geen foto’s gedeeld zullen worden van de kleine Bonnie.

,,Ze is fantastisch. Nu gaan we even bijkomen van deze achtbaan. Ik deel nooit foto’s van mijn kinderen en dat houd ik graag zo! Maar ik kan je zeggen ze is bijzonder fantastisch en geweldig,” schrijft Jelka. Zij heeft met haar ex-man al twee kinderen.

Gender neutraal

In september veroorzaakte een uitspraak van Jelka een enorme storm. Zij liet aan Shownieuws weten dat ze hun kindje gender neutraal zouden opvoeden. ,,Ik hoop vooral op een gezond en blij kind,” liet Jelka weten.

HEt ontketende een stormvloed aan hatelijke reacties. Op een gegeven moment werd het stel zelfs beschuldigd van ‘kindermishandeling’. Henry liet de haatreacties zien op zijn Instagram en schreef erbij:

,,Hahahaha, ons kind mag zelf bepalen of het een jurk aan wil. Of het een roze jas of een blauwe trui aan wil, of op ballet of voetbal wil, that’s all.”

LEES OOK:

Henry van Loon en Jelka van Houten in nieuwe BNNVARA-serie

Tags

BABYGEBORENHENRY VAN LOONJELKA VAN HOUTEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck