Herman Brusselmans (61) en Lena (25) gaan een stap verder

Door: Sinem Toprak
17-10-2018

Het leeftijdsverschil van 36 jaar staat niet in de weg want Herman Brusselmans en Lena bevestigen hun liefde nog eens door samen te gaan wonen.

Herman en Lena hebben al twee jaar een relatie en gaan nu een stap verder. Het samenwonen is niet iets nieuws voor het stel; ,,We zijn drie weken geleden samen gaan wonen’’, vertelt Herman aan de Vlaamse talkshow Van Gils en Gasten. ,,Dat is even wennen, maar we hebben een periode van een repetitie gehad. Een dag of vier, vijf in de week woonden we al samen. Dat viel mee en daarom besloot ik dat ze mocht komen.’’ Zijn jonge vriendin woont in Brussel, maar nu ook in Gent.

Gezinsuitbreiding

Op de vraag of het stel denkt aan een gezinsuitbreiding reageerde Herman spottend: ,,Het is nu 2018 en de eerste wordt verwacht in 2026, de tweede in 2031. Sven en kat gaan ze heten.’’ Wel laat hij weten dat het onderwerp kinderen nog niet volledig afgesloten is: ,,Mijn eerste vrouw werd niet zwanger en mijn tweede vrouw wilde geen kinderen. Bij Lena is daar wel spraken van, maar het blijft natuurlijk een probleem. Je kan niet oud worden met elkaar en dat kind zal zijn vader ook niet oud zien worden. Maar het is zeker nog niet uitgesloten’’, vertelt Herman aan HLN

Meer DenD