Herman Brusselmans onder vuur door column Amalia

Herman Brusselmans
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Herman Brusselmans heeft heel wat Nederlanders woest gemaakt. Zijn column over Shirma Rouse ging volgens velen al veel te ver, en nu heeft de Belg geschreven over het lichaam van de 16-jarige prinses Amalia. Evert Santegoeds en Ronald Molendijk pikken het niet langer….

‘Te schofterig voor woorden’

,,Ze heeft wel een pregnante glimlach, potige dijen en een buste. Deze buste heeft Amalia van haar moeder geërfd, en hoewel ze pas de 17 jaar nadert, kun je moeilijk naast die bos hout voor de deur kijken”, schrijft Brusselmans over onze pas 16-jarige Kroonprinses Amalia. Volgens velen gaat Herman wederom veel te ver in zijn column in Nieuwe Revu. Zeker omdat hij dit keer schrijft om een minderjarig meisje. Evert brandt Herman in Shownieuws helemaal af. ,,Het is te schofterig voor woorden wat die man schrijft. Hou je bek!”

LEES OOK: Prinses Amalia ‘slachtoffer’ van Herman Brusselmans

Nieuwe Revu onder vuur

De roddelkoning snapt niet dat Nieuwe Revu week na week Brusselmans een podium geeft om zijn negatieve gedachten over Nederlandse vrouwen de wereld in te brengen. ,,Ik snap de makers van dat blad niet. Het gaat al zo slecht met Nieuwe Revu. Het zou stoppen en nu heb je er spijt van dat het niet gestopt is. Pijper Media, het bedrijfje dat nog een drukpers over had en dacht: daar gaan we Nieuwe Revu nog op drukken deze week. Als ik elke week zo’n column zou publiceren, dan zou bij De Telegraaf wel iemand tegen mij zeggen: ‘Waar ben je mee bezig?’”

Ook Ronald Molendijk heeft een duidelijke mening over de Belg: ,,Wat een focking pannenkoek!”.

Uiteindelijk komen de twee heren tot de conclusie dat ze Herman volgende keer dat hij wat lelijks schrijft, beter kunnen negeren….

Tags

COLUMNEVERT SANTEGOEDSHERMAN BRUSSELMANSKRITIEKNIEUWE REVUPRINSES AMALIARONALD MOLENDIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck