Herman van der Zant blijkt muzikaal talent. Songfestival lonkt!

Door: Tanja Brouwer
08-10-2019

Wie had dat gedacht? Herman van der Zandt blijkt een waar raptalent te zijn! De presentator van onder andere Met het mes op tafel wist bij de kijkers indruk te maken met zijn vertolking van het nummer Walk this Way. Geen wonder dat zijn naam wordt genoemd in combinatie met het Eurovisie Songfestival.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Sinatra

Op Twitter gingen kijkers los op zijn rapkunsten, want volgens velen was het een van de beste covers van het nummer ooit. Verrassend, want zo vaak hebben we Herman niet horen zingen. Hoewel hij de presentatie van de quiz overnam van Joost Prinsen, die bijna iedere aflevering wel een stukje zong, heeft Herman maar één keer eerder gezongen. In 2015 verbaasde hij de kijkers met een paar regels van One For My Baby van Frank Sinatra.

Songfestival

Herman is niet alleen in het nieuws door zijn cover, maar ook omdat hij een van de favorieten is voor het Songfestival. Niet als artiest, hoewel dat na zijn rap-act goed zou kunnen, maar als presentator. De NOS en NPO zouden Herman zien zitten als presentator, maar de AvroTros probeert naar verluidt nog steeds de andere partijen ervan te overtuigen dat Jan Smit de taak om het internationale festijn aan elkaar te praten moet krijgen.

 

Meer DenD