Dit is hét geheim van Reese Witherspoon en Jennifer Aniston

Reese Whiterspoon jennifer Anniston
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Mooi oud worden: dat wil iedereen wel. Jennifer Aniston (50) en Reese Witherspoon (43) zijn vrij succesvol in jong blijven en delen nu hun geheimen.

Ontbijt

Beide vrouwen doen aan ‘intermittent fasting’. Dat houdt in dat je zestien uur per dag niet eet en in de overige acht uur je maaltijden nuttigt. Natuurlijk eten ze in die acht uur geen hamburgers, chocola en sneden brood. De actrices slaan in de ochtend het ontbijt over en lunchen vaak met gestoomde groenten, vis of eieren. Het enige wat ze buiten die acht uur mogen nemen is koffie, thee, water of een smoothie van verschillende groenten. Maar absoluut geen vast voedsel.

Naast het vasten blijven Jennifer en Reese ook strak door veel te sporten. Reese, vooral bekend van de film Legally Blonde, staat zes dagen in de week om half zes ’s ochtends op. Vervolgens gaat ze bijna twee uur naar de sportschool en pas uren later neemt ze haar eerste maaltijd.  Jennifer is vijf dagen per week in de sportschool te vinden en na het sporten gaat ze mediteren.

Groentesap

De actrices staan zichzelf soms wel toe om te zondigen. Eén dag per week mogen ze wat lekkers volgens de Dailymail. In Jennifers geval zal ze daar niet erg van aankomen. Zij smult naar verluidt van een groentesapje.

Tags

DIEETDUNGEHEIMGEZONDHEIDJENNIFER ANISTONJONGOUDREESE WITHERSPOONSLANK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck