Het hartverscheurende liefdesdrama van Annemiek

||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jessie Baltus

Een meeslepend liefdesdrama heeft zich afgespeeld op de boerderij tussen Annemiek en Erik. Annemiek kon ondanks de kriebels de afstand-obstakels met Erik niet overzien en ze huilde hartverscheurend bij zijn vertrek.

Anderhalf uur rijden

Annemiek en Erik zeggen elkaar erg leuk te vinden, maar gaan niet samen verder. Erik bleef na het vertrek van Jelte alleen over op de boerderij. Direct begon Annemiek over de problemen omtrent afstand. Erik woont immers op anderhalf uur rijden en dat zou voor Annemiek de doorslaggevende factor zijn. Ze zouden er een punt achter zetten.

Vechten

Een emotionele middag volgde. Nadat Annemiek en Erik de woorden hadden uitgesproken, kwam Yvon langs. Yvon vond dat ze nog niet lang genoeg over het afstand-obstakel hadden gesproken en vroeg aan Erik of hij wel naar huis wilde. ,,Nee,” antwoordde hij. ,,Waarom vecht je er dan niet voor?” vraagt Yvon.

Gescheiden ouders

Als Erik nog even naar Annemiek toe gaat om te praten, barst ze in tranen uit. Annemiek zegt huilend: ,,Ik vind het wel heel erg dat je weggaat. Maar ik ben een kind van gescheiden ouders,” snikt ze. ,,Je kunt niet alles voor iemand opgeven. En deze boerderij is wel alles wat ik heb.” Hij kon haar niet op andere gedachten brengen…

Kus

Toen Erik terug kwam om dan toch echt afscheid te nemen van Annemiek, werd de romantiek zichtbaar. De boerin gaf Erik een kus op de mond, en later nog een. Ze schreeuwt het bijna uit: ,,Ik zei nog zo géén boer! Waarom schrijf je dan als je een paardenboer bent?”

Tegen iemand aan kruipen

,,Ik zou heel graag iemand willen hebben om tegenaan te kruipen. Erik zou de meest geschikte zijn geweest,” vertelt Annemiek aan Yvon. Het zou volgens de boerin beter zijn om nu te stoppen, omdat ze denkt dat het op termijn stuk zal lopen. ,,Ik had eerder met Erik in gesprek moeten gaan zodat ik met een andere blik naar de andere jongens kon kijken,” voegt ze met betraande ogen toe.

In de teaser aan het einde van de aflevering blijkt dat Erik in een interview zegt dat hij best bij Annemiek iets zou willen opstarten. Het lijkt alsof deze romance nog een staartje heeft…

https://twitter.com/FrederiekeTank/status/1251962151402602496

Tags

AFSTANDANNEMIEKBOERBOER ZOEKT VROUWBOERINBZVERIKYVON JASPERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck