Het is officieel: Marco Borsato heeft grote liefde Leontine terug

Marco Borsato
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De kogel is eindelijk door de kerk: Marco Borsato en Leontine zijn weer officieel bij elkaar. ,,We hebben een soort van verkering, weer. Het is aan.”

‘Het is aan’

De twee houden al een lange tijd de gemoederen flink bezig. Na een periode ‘rustig daten’ is het weer officieel ‘aan’ tussen Marco Borsato en Leontine. ,,Het gonst van de geruchten”, aldus presentatoren van de Belgische radiozender Joe. ,,Kan jij die bevestigen?”

En hoewel we keer op keer géén bevestiging kregen, doet Marco dat deze keer wel. ,,We hebben een soort van verkering, weer. Het is aan”, vertelt Marco. Hij zegt wel dat ze nog ‘voorzichtig’ zijn met de relatie.

Hint

Op social media plaatste de zanger eerder al een hint. Een opvallende post in zijn Instagram Stories met een hoop bewegende vlinders waar hij bijschreef: ,,Ze zijn overal”. Vervolgens kregen we nog een hele boel bewegende hartjes te zien. En dat het om Leontine gaat werd gelijk bevestigd: zij deelde de berichten van Marco.

De posts wezen er al op dat het stel weer bij elkaar is. Maar het management van de zanger liet weten aan Shownieuws dat ze het ‘leuk, gezellig en romantisch hebben’, maar dat er nog geen sprake was van een officiële relatie. Maar nu besloot Marco het toch officieel van de daken te schreeuwen dat hij zijn grote liefde weer terug heeft.

Nederland heeft het afgelopen jaar volop kunnen meeleven met het huwelijksdrama van de Borsato’s. Want de populaire zanger die ook nog eens in een burn-out terecht was gekomen, bleek een aantal affaires met andere vrouwen verborgen te hebben gehouden voor Leontine.

Andere vrouwen

De scheiding van de twee kon iedereen op de voet volgen. het werd een media-event van jewelste, inclusief de speculaties over de afloop. Borsato heeft veel later zijn spijt betuigd in een veelbekeken interview met Linda en zei toen al dat er geen andere vrouw in zijn leven kon komen behalve Leontine.

Deze reallifesoap-soap, die vrijwel onvergelijkbaar is met andere affaires in de showbusiness, krijgt op het goede moment een happy-end. Want Borsato heeft onlangs een nieuwe single gepresenteerd met Rolf Sanchez en John Ewbank en hij staat weer te trappelen om weer een concertreeks af te werken.

Het is niet de eerste keer dat Borsato zich in de nesten heeft gewerkt en uiteindelijk toch weer zich uit de misere weet te werken. Zakelijk ging het 12 jaar geleden helemaal mis toen de productiemaatschappij The Entertainment Group op de fles ging. De geldproblemen waren torenhoog. Toen concludeerde Borsato dat er nog maar een uitweg was: geld verdienen met zingen.

Tags

LEONTINE BORSATOLEONTINE EN MARCOMARCO BORSATO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie