Het LAM komt naar This Art Fair in A’dam

Het Lam komt naar This Art Fare in Amsterdam
Door: Jos La Grande
05-07-2022

Hoteldebotel van kunst. Verliefd worden op kunst. Dat kan op This Art Fair in de Kromhouthal in Amsterdam-Noord. Van woensdag 6 juli t/m zondag 10 juli presenteren maar liefst 120 kunstenaars zélf hun werk. Je ontdekt er te gekke kunstwerken van startende en meer bekende kunstenaars. 

Een bezoek aan This Art Fair is een ideale manier om in één keer nieuw talent te ontdekken en de kunst van nu te ervaren. En misschien is er iets van je gading..

Het LAM, het bekende food-art kunstmuseum in Lisse, is opnieuw hoofdsponsor van misschien wel de allerleukste kunstbeurs van Nederland. Gelukkig zijn de prijzen er nog niet sky high. Dus er valt heel wat te ontdekken voor de kunstliefhebber.

Het LAM steunt startende kunstenaars in hun deelnamekosten aan de beurs om hun ondernemingsvaardigheden te vergroten en vooral om nieuw publiek op te bouwen. Bovendien is het LAM mede-financier van het coachingtraject This Works voor deelnemende kunstenaars omdat je nooit uitgeleerd raakt.

Daarnaast wordt onder de deelnemende kunstenaars de LAM Art Entrepreneur Award, dé ondernemersprijs voor kunstenaars in Nederland uitgereikt.

Zin om te komen? Tickets zijn via deze link HIER te koop. Kom langs bij de stand van Het LAM. De vertrouwde kijkcoaches van het LAM museum staan met kijktips voor je klaar.

Meer DenD