Het liefdesleven van ‘First Dates man’ Sergio

Sergio Vyent
Door: Lies Jansen
23-01-2020

Sergio Vyent, het bekende figuur uit het First Dates restaurant, doet een boekje open over zijn liefdesleven. Sergio ziet misschien bij veel mensen in het restaurant iets opbloeien. Echter, heeft hij zelf moeilijke tijden gekend.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘We zijn elkaar een beetje kwijtgeraakt’

,,Mensen zeggen altijd dat je dichter bij elkaar komt door een kind. Nou, forget it! Het is hard werken en er is een grote kans dat je elkaar gaandeweg vergeet”, vertelt Sergio. Na een relatie van acht jaar, besloten hij en de moeder van zijn kinderen een punt te zetten achter de relatie. ,,We zijn elkaar een beetje kwijtgeraakt”, legt Sergio uit. Eén van de redenen?

,,Ik ben gek op mijn kinderen, dat is het niet, maar je wordt geleefd. En als je al moeite hebt om te communiceren, dan doen ze je relatie helemaal geen goed.” Het samen opvoeden van kinderen viel Sergio zwaar. Op het moment zijn de twee kinderen bijna vijf jaar oud.

Een tweeling

Sergio en zijn toenmalige partner hadden direct een intense start vanaf de geboorte van de kinderen. Ze kregen namelijk een tweeling. ,,De reden dat je kinderen hebt, omdat je in de eerste plaats man en vrouw bent, verwatert”, vervolgt hij.

‘Vrijgezellig’

,,Vrijgezellig”, is hoe Sergio nu zijn liefdesleven omschrijft. Regelmatig krijgt hij verzoekjes voor een date, maar daar gaat hij niet op in. ,,Even geen polonaise aan mijn lijf”, legt hij uit. Hij vindt het namelijk moeilijk om in te kunnen schatten of het de vrouwen om het beeld van hem gaat, of om hem.

 

Meer DenD