Het verdriet van koning Charles: ‘Wil kleinkinderen Archie en Lilibet zien’

Charles gaat kapot aan het niet zien van zijn kleinkinderen Archie en Lilibet
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Dat koning Charles zijn kleinkinderen Archie en Lilibet niet ziet, zou hem ‘intens veel verdriet’ doen. Charles, die de kinderen van prins Harry en Meghan Markle alleen via Facetime ziet, is vastbesloten om de verloren tijd in te halen. Zéker nu voor hem de jaren beginnen te tellen.

Lilibet vierde vorige week haar derde verjaardag en Archie mocht een maand geleden alweer vijf kaarsjes uitblazen. Toch zijn de keren dat Charles zijn kleinkinderen heeft gezien op slechts één hand te tellen, iets wat hem veel verdriet zou doen.

Verdriet

Koninklijke insiders vertellen aan Daily Mail dat Charles heeft verteld dat hij ‘meer dan ooit’ een relatie wil opbouwen met zijn kleinkinderen. Zo zou hij Lilibet vorige week op haar verjaardag een geschenk en een kaartje hebben gestuurd. ,,De koning wil er alles aan doen om aanwezig te zijn in de levens van zijn kleinkinderen”, vertelt een insider. ,,Bij hem staat familie boven alles en hij is niet blij dat hij zijn kleinkinderen alleen ziet tijdens videobellen.”

Familieruzies

Nu er kanker bij Charles is ontdekt, zou de situatie een stuk ‘aangrijpender’ zijn voor de koning. Naar verluidt is hij dan ook bereid de familieruzies achter zich te laten en vrede te sluiten. Hij zou niets liever willen dan Archie en Lilibet van dichtbij zien opgroeien. ,,Hij wil ze leren kennen en betrokken zijn bij hun leven, nu ze nog jong genoeg zijn om van zijn wijsheid te kunnen leren”, aldus de insider. ,,Hij weet dat hij er niet voor altijd zal zijn.”

Tags

KONING CHARLESMEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck