Het ‘vuur’ tussen Sylvie Meis en Niclas brandt nog

Sylvie Meis
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Sylvie Meis mag het nieuwe seizoen van de Duitse versie van Love Island presenteren. Het programma draait om het vinden van de ware liefde, waardoor ook háár relatie weer onder een vergrootglas komt. Maar volgens Sylvie zelf brandt het vuur nog steeds. Is Niclas dan tóch de ware?

‘Vergeleken daarmee ben ik een non’

Het is geen geheim dat Sylvie veel relaties heeft gehad en velen spreken van een schande als het gaat om haar liefdesleven. Sylvie verslond de ene na de andere man en datete erop los. ,,Maar ik ken zoveel alleenstaande vrouwen die heel wat meer daten dan ik. Die zitten op Tinder en weet ik veel wat, hebben relaties zonder er een punt achter te zetten. Vergeleken daarmee ben ik net een non”, schreef ze eerder in haar column in Grazia.

‘Het vuur brandt nog steeds’

Maar na al dat daten ontmoette ze Niclas. Vlak voor de lockdown stapte ze met hem in het huwelijksbootje. En hoewel er al gauw werd gespeculeerd dat ook deze relatie van Sylvie zou stranden, is ze met Niclas gelukkiger dan ooit. ,,Het vuur brandt nog steeds en dat moet ook blijven branden”, legt ze uit aan het Duitse Gala. ,,Ik merk nu dat ik in een hele veilige haven zit waar ik me op mijn gemak voel. We kunnen samen lachen en huilen en door Niclas voel ik me gewaardeerd als vrouw.”

Het stel laat elkaar erg ‘vrij’. ,,Doordeweeks is hij vaak in zijn atelier, dat uren verwijderd is van Hamburg, en ik doe mijn werk hier”, zei ze al eerder. En terwijl Niclas weg is, probeert Sylvie zoveel mogelijk structuur in haar leven te houden, door vroeg op te staan en productief bezig te zijn.

Tags

NICLAS CASTELLONICLAS EN SYLVIENIEUWE PROGRAMMA SYLVIE MEISSYLVIESYLVIE MEIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck