Het was een vruchtbaar jaar voor Rob Kemps!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

2020 was een vruchtbaar jaar voor Rob Kemps, beter bekend als de zanger van de Snollebollekes. Hij wordt vader…

Rob Kemps, beter bekend als de zanger van Snollebollekes, plaatste een bijzonder heuglijk bericht op Instagram. Hij en zijn vriendin Miriam Swinkels kondigden aan dat ze een kind verwachtten. Dat is dan het tweede kind van het paar. In 2019 werd zoon Manu al geboren. Het wordt het vierde kind van zijn vriendin. Die heeft nog twee kinderen uit een vorige relatie.

Vruchtbaar jaar

Zonder het aanstaande kind was 2021 sowieso al een vruchtbaar jaar voor Rob Kemps. De zanger, die al enkele jaren grote bekendheid geniet, is het afgelopen jaar veel op de beeldbuis verschenen. Als deelnemer aan de programma’s ‘De Slimste Mens’ en ‘Weet Ik Veel’ kwam hij als winnaar uit de bus. Hij had ook een aantal presentatieklussen. Vlak na de jaarwisseling was hij samen met Matthijs van Nieuwkerk te zien in ‘Matthijs Encore’. Dat betrof een speciale aflevering van ‘Matthijs Gaat Door’ over Franse chansons. Met Van Nieuwkerk schreef Kemps het afgelopen jaar ook zijn tweede boek, getiteld ‘Chansons!’.

Tags

BEKENDHEIDCHANSONSDE SLIMSTE MENSKINDMATTHIJS GAAT DOORMATTHIJS VAN NIEUWKERKMIRIAM SWINKELSROB KEMPSSNOLLEBOLLEKESTELEVISIEVADER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck