Heup Patricia Paay bijna hersteld

Door: DitjesenDatjes
26-07-2019
Nadat Patricia Paay eind mei van de trap viel, moest ze naar een verzorgingstehuis om te revalideren. Er gingen zelf verhalen rond dat die revalidatie nog een jaar kan duren, maar de diva vertelt nu aan Bekendeburen dat daar niets van waar is. Sterker nog, ze mag over twee weken al naar huis!

Eigen omgeving

De 70-jarige voormalig zangeres verloor haar evenwicht en viel van de trap. Ze had haar heup gebroken en moest dus een heupoperatie ondergaan, waarna ze lang moest herstellen. Gelukkig lijkt het erop dat haar lichaam zo sterk is, dat het herstel erg spoedig gaat. Aan Bekendeburen vertelt Patricia het volgende: ,,De doktoren zijn zo tevreden over mijn herstel, dat ik over twee weken weer naar huis mag. Ik kijk daar enorm naar uit. Het is toch fijner als je weer in je eigen omgeving bent.”

In de tussentijd is Patricia al een keer even thuis geweest. Gelukkig heeft ze geen angst voor trappen ontwikkeld en is ze zelfs al van haar eigen trap, waar ze af was gevallen, geweest. ,,Ik weet nu hoe ik dat met mijn krukken goed moet doen”, zegt ze. Als ze over twee weken thuis is betekent dat niet dat ze helemaal klaar is met revalideren. Naar eigen zeggen zal ze nog regelmatig terug moeten naar het ziekenhuis voor controles.

Gordon

Gelukkig heeft Patricia niet alleen steun van haar partner, maar ook van een aantal collega’s uit het showbizzvak. Zo kwam Gordon op bezoek, maar hij ging bozer van het zorghotel weg dan dat hij kwam. Hij liet namelijk weten dat hij het schandalig vindt dat er niet veel meer collega’s van Patricia langskomen.

Meer DenD