Hier begint Marco vrijgezellenbestaan

Marco Borsato
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Marco Borsato woonde de afgelopen maanden bij zijn moeder Mary in Stompetoren. Daar kon hij de rust vinden die hij zo hard nodig had na de bekendmaking van de breuk tussen hem en Leontine. De zanger heeft die tijd ook goed gebruikt, want hij blijkt een appartementje gekocht te hebben!

Genoeg ruimte


Waar Leontine graag wil gaan wonen is geen geheim: in haar geliefde Blaricum. Daar staat ook de echtelijke villa waar ze nu nog in woont, maar ze zou graag net wat dichter bij het centrum willen gaan wonen. Waar Marco wilde wonen was lang onduidelijk, tot nu. Weekblad Story weer namelijk dat hij een appartement heeft gekocht in zijn geboortestad Alkmaar! De zanger zou er naar verluidt binnen enkele weken intrekken. Het penthouse zou ongeveer 180 vierkante meter groot zijn, en dus groot genoeg voor zijn drie kinderen om regelmatig te blijven slapen. 

Affaires

Begin dit jaar werd bekend dat Marco en Leontine uit elkaar gaan naar meer dan 20 jaar getrouwd te zijn geweest. De exacte reden is niet duidelijk, maar het nieuws komt na een aantal geruchten van overspel door Marco. De affaire met pianiste Iris Hond heeft hij toegegeven, maar alle andere roddels over spannende nachten met onder meer zangeres Maan, een werkneemster en een vakbondsvrouw negeert hij volkomen. Zullen al die geruchten ervoor gezorgd hebben dat Leontine besloot te scheiden van Marco? 

Tags

ALKMAARAPPARTEMENTGEKOCHTLEONTINEMARCO BORSATOWONING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie