Híer gaan Frenkie en Mikky trouwen

Trouwlocatie Frenkie en Mikky
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Over twee maanden is het al zo ver: dan zeggen Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney ‘ja’ tegen elkaar. Eerder gingen er al geruchten dat de grote dag in Italië gaat plaatsvinden en volgens een bron in weekblad Privé klopt dat. Híer gaan de twee trouwen…

Frenkie de Jong stapt deze zomer in het huwelijksbootje met zijn jeugdliefde Mikky Kiemeney. De twee hebben sinds 2014 een relatie en wonen sinds de zomer van 2019 samen in Barcelona. Maar het huwelijk zal niet plaatsvinden in Spanje, maar in Italië!

Meerdere dagen

,,Frenkie heeft tot juni nog zijn verplichtingen bij FC Barcelona en dan begint zijn vakantie. In deze periode zal er getrouwd gaan worden”, vertelt een bron in gesprek met weekblad Privé. ,,In het diepste geheim zijn er locaties bekeken en heeft Mikky een droomjurk laten ontwerpen.”

Volgens de bron zal de trouwerij meerdere dagen duren. ,,Er is een klein groepje mensen betrokken bij de voorbereidingen, zodat er zo min mogelijk naar buiten lekt over deze dag.”

Droomlocatie

Toch gingen er al eerder geruchten rond over een Italiaanse locatie. Mikky is een Italiaanse weddingplanner en Italiaanse locaties gaan volgen op Instagram. Eén van die locaties is het prachtige Villa Cimbrone. En zoals al eerder vermoed werd, zullen de twee hoogstwaarschijnlijk op deze droomlocatie elkaar het ja-woord geven.

,,Er wordt gesproken over Hotel Villa Cimbrone, dat aan de Tyrreense Zee ligt”, onthult de bron. ,,Op de plek waar de ceremonie zal plaatsvinden, kijk je uit over de baai van Ravello. Het ligt aan de westkust, dus hier gaat ook de zon onder. Hoe romantisch wil je het hebben?”

Tags

FRENKIE DE JONGMIKKY KIEMENEY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck