HIER hadden André Hazes en Monique steeds ruzie over

André's ruzies met Monique
Door: Charlotte Wijnen
16-08-2021

André Hazes maakt er geen geheim van dat hij dolgelukkig is met Sarah van Soelen. Hoewel er nog altijd onbegrip is voor het feit dat hij zijn gezin verliet, waren er al lange tijd scheurtjes in de relatie met Monique. Ze hadden namelijk steeds ruzie over iets…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Monique zag het niet aankomen

Zelf zei Monique dat ze de breuk met André in geen enkel opzicht aan zag komen. Toen de breuk bekend werd, plaatste ze een foto van André, zoontje Dré en haarzelf op Instagram. ,,Met een gebroken hart moet ik bevestigen dat André er wederom voor heeft gekozen bij zijn gezin weg te gaan. Wij zaten op een roze wolk en daar heb ik tot aan twee weken geleden opgezeten. De keuze van André om bij ons weg te gaan is voor mij abrupt en heb ik niet zien aankomen”, schreef ze.

‘Met Sarah kan ik erover praten’

Maar André zegt juist dat er zéker wel scheurtjes in de relatie met Monique zaten. Wanneer hij een optreden heeft, maakt hij er een echt feest van. De zanger was geregeld later thuis dan hij van te voren af had gesproken met Monique.

Voor de coronatijd gebeurde dit regelmatig, tot grote ergernis van Monique. Zijn vriendin Sarah begrijpt hem daarentegen wél. ,,Als ik eens later thuiskom, kan ik daar met Sarah over praten in plaats van ruzie te maken”, aldus André in Het Laatste Nieuws.

Sarah jaloers maken?

Maar Monique lijkt het daar niet mee eens te zijn. Onlangs liet ze merken dat ook zij wel van een feestje houdt. Bij de Amsterdamse Zomer had ze het erg gezellig met leden van de band van André Hazes en liet dit maar al te graag zien op social media. Op internet werd gespeculeerd dat Monique dit zou doen om Sarah jaloers te maken. Maar Monique keek iets te diep in het glaasje en had haar auto volledig ondergekotst…

LEES OOK:

Monique Westenberg dronken op uit de hand gelopen feest

Meer DenD