HIER hebben Kelly en Max steeds ruzie over

HIER hebben Max en Kelly ruzie om
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Ook Max Verstappen en Kelly Piquet hebben discussies thuis. Hoewel het vaak over kleine zaken gaat, is er één ding waar ze het maar niet over eens kunnen worden…

Max Verstappen onthulde onlangs in een interview met de BBC wat hij het komende jaar aan zichzelf zou willen veranderen. ,,Misschien mijn kapsel”, vertelde Max. Maar zijn vriendin Kelly blijkt het daar niet mee eens te zijn.

‘Een grote discussie thuis’

,,Misschien doe ik het wat korter. Mijn vriendin houdt van lang, maar ik hou van kort. Dus je moet een middenweg vinden”, aldus Max. ,,Het is vrij lang nu, dus ik moet heel snel naar de kapper.”

Maar steeds als Max bij de kapper is geweest, heeft hij te maken met een boze Kelly. ,,Ik wil kort gaan, maar het is thuis een nogal grote discussie over hoe kort we kunnen gaan.”

Geen perfecte relatie

En hoewel Kelly en Max de perfecte match lijken, maakte Kelly onlangs duidelijk dat ook zij geen perfecte relatie hebben. ,,Het gaat niet om het vinden van een perfectie in een persoon”, schreef Kelly op Instagram. ,,Het gaat erom dat je je realiseert wanneer je onmiskenbare verbinding tegenkomt die past bij het soort ondersteuning dat je zoekt. Verdwalen in het idee van perfectie is een belemmering.”

Ook zei Kelly het belangrijk te vinden om samen door de ‘ups en downs’ door het leven te gaan. En daar hoort uiteraard soms een discussie over het kapsel van Max bij.

Tags

DISCUSSIEKELLY PIQUETMAX VERSTAPPENRUZIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck