Híer kan Linda de Mol nog lachen!

Man Jeroen verdacht van aanranding, Linda blijft lachen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

Op oudejaarsavond zien we een vrolijk lachende Linda de Mol bij SBS6. De vraag is of Linda in het nieuwe jaar ook nog kan lachen. En dat heeft te maken met Jeroen Rietbergen…

Na rampjaar 2022 kreeg Linda de Mol in het voorjaar van 2023 opnieuw slecht nieuws. Het Openbaar Ministerie maakte bekend dat Jeroen Rietbergen wordt vervolgd voor verkrachting en dat betekent opnieuw heel veel negatieve publiciteit, zowel voor Jeroen als voor Linda.  

Vreemdganger
Na de onthullingen in BOOS leek heel Nederland te denken dat Linda haar partner de bons zou geven. Jeroen werd in de media afgeschilderd als een notoire vreemdganger, en erger… Linda bezwoer dat ze van niks wist en leek aanvankelijk ook afstand van Jeroen te nemen.

Maar na een kort verblijf in een Amerika, waar hij zich zou hebben laten behandelen, keerde Jeroen terug. Terug naar Nederland en terug in de armen van Linda. Zelfs nadat het OM bekendmaakte dat het Rietbergen gaat vervolgen voor verkrachting, bleef hij welkom in Villa De Mol.

Heel zware klap
Overigens ontkent ‘Vieze Jeroentje’, zoals ze hem in het Gooi zouden noemen, met klem dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan aanranding of verkrachting. Hij noemt het besluit van het OM om hem te vervolgen onbegrijpelijk en een heel zware klap, en kennelijk gelooft Linda hem.

Hoewel Linda nog altijd mag rekenen op veel trouwe fans, zijn er ook mensen die het haar kwalijk nemen dat ze achter Jeroen blijft staan. Haar ‘ik ben zo gewoon’-imago heeft een flinke deuk opgelopen. Maar op televisie is daar, vakvrouw als ze is, weinig van te merken.

Onzeker
Op oudejaarsavond zal Linda op SBS6 vanaf 20.00 uur als vanouds weer ‘lachen, gieren en brullen’ in de speciale editie van Ik Hou van Holland, waarin ook dochter Noa Vahle haar opwachting maakt. Maar of er ook in het nieuwe jaar voor Linda nog veel te lachen zal zijn, is vooralsnog onzeker…

DenD wil uw mening weten

Is Linda’s vrolijkheid geloofwaardig?

Tags

JEROEN RIETBERGENLINDA DE MOL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck