Hier komt D66-leider Rob Jetten tot rust

Door: Tanja Brouwer
23-10-2018

Rob Jetten, het nieuwe gezicht van D66, en zijn vriend Sjoerd kochten een aantal maanden geleden een leuke eengezinswoning in het Gelderse plaatsje Ubbergen. Rob komt dus uit dezelfde provincie als zijn voorganger Alexander Pechtold.

Open keuken

Rob en partner, tevens partijgenoot, kochten het huis voor de prijs van 450.000 euro, gelijk aan de vraagprijs. Om ruimte te hebben om te kunnen verbouwen, nam Rob er een hypotheek op van iets onder de 560.00 euro, weet Bekendeburen. Voor dit geld kocht hij de halfvrijstaande woning met een woonoppervlakte van 125 vierkante meter.

Het aantal kamers bedraagt vier, waarvan drie slaapkamers en een badkamer. Dit alles verdeeld over twee woonlagen plus een zolder. Koken kunnen Rob en zijn vriend in de open keuken, die is voorzien van de benodigde inbouwapparatuur. Prettig is dat de keuken beschikt over en vloerverwarming.

De tuin heeft meerdere terrassen war het goed vertoeven is. De auto’s kunnen worden geparkeerd in de vrijstaande garage.  Leuk en tevens een rustgevend detail, is dat de tuin grenst aan een beekje.

Druk

Helaas zal Rob de komende tijd minder tijd spenderen in zijn nieuwe woning dan gepland. Doordat hij de nieuwe fractievoorzitter van D66 is, zal hij veel in Den Haag zijn. Doordeweeks slaapt hij samen met een andere D66’er in een appartement in Den Haag want een ritje naar huis duurt minstens 1,5 uur.

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen