Hier probeert Camilla WEER af te kicken van alcohol

Camilla opgenomen in kliniek
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Dat koningin-gemalin Camilla regelmatig troost zoekt in het kastje waar de gin staat opgeslagen, is uit alle verhalen die rondgaan inmiddels duidelijk. Ook wordt ze aan de lopende band gefotografeerd met een glas wijn in haar handen. Nu zou Camilla zich voor de zoveelste keer in een kliniek hebben laten opnemen om af te kicken van alcohol.

Het overlijden van Queen Elizabeth was voor koning Charles en koningin-gemalin Camilla een intense periode. Hoewel Camilla nog altijd door een deel van het publiek niet geaccepteerd wordt, heeft ze het inmiddels voor elkaar gekregen om haar imago op te vijzelen.

Troost in alcohol

Toch ging dat niet zonder slag of stoot. Er gaan al tijden geruchten rond dat Camilla regelmatig troost zoekt in alcohol. Camilla zocht al vaker hulp, maar blijkt steeds terug te vallen in haar oude gewoontes. En nu zou ze in het geheim opnieuw vertrokken zijn naar een kliniek, meldt De Telegraaf.

Ze verblijft in déze kliniek

Camilla is afgereisd naar India en heeft zich vrijwillig laten opnemen in een anti-alcoholkliniek. Ze verblijft in het Soukya Holistic Health Centre in Bangalore, waar patiënten een contract moeten tekenen om tijdens het verblijf af te zien van het gebruik van drugs, sigaretten, vlees en alcohol. Bij Camilla ging het dus om het afkicken van alcohol.

Tien dagen

Samen met vrienden heeft Camilla ingecheckt voor tien dagen. In de kliniek wordt ze begeleid door arts Issac Mathai, die het centrum oprichtte en veel bekende patiënten ontving en begeleidde. Overigens is het niet de eerste keer dat Camilla hulp zoekt voor haar alcoholprobleem: naar verluidt zou ze al zes keer eerder ingecheckt hebben in de kliniek.

Tags

CAMILLAKONING CHARLES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck