HIER verblijven André en Monique

André en Monique in Thailand
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

André en Monique hebben hun koffers gepakt om samen met zoontje Dré te genieten van een gezinsvakantie. Hoewel André en Monique niets zeggen over de vakantie, is het inmiddels duidelijk waar het gezin verblijft. En dit keer is het géén Amerika…

Voor kleine Dré is de zomervakantie begonnen en dat betekent op vakantie met zijn moeder én met zijn vader. Het gezin is pas een paar weken terug uit Amerika, maar waren alweer toe aan de volgende vakantie. Maar waar verblijven ze deze keer?

Weer een verre reis

,,Ze maken weer een verre reis, ze verblijven momenteel namelijk in Thailand!”, meldt Juicechannel op Instagram. ,,Volgens onze bronnen is de familievakantie in het belang van kleine Dré, maar je weet het natuurlijk nooit bij die twee.”

Zó lang blijven ze weg

Monique kon vorige keer niet wachten om het vakantienieuws te delen met haar volgers. En dat heeft ze uiteindelijk geweten, want al snel ging het gerucht rond dat zíj degene was die de fotograaf tipte in welk hotel zij en André verbleven. Ook André zou meteen de kant van Monique op hebben gewezen.

,,Monique heeft André uiteindelijk kunnen overtuigen dat dit niet het geval is, maar er mag deze vakantie absoluut niets gedeeld worden”, aldus Juicechannel. De komende weken zal het dus hoogstwaarschijnlijk rustig blijven op de Instagram van Monique, want het gezin blijft twee weken weg.

Tags

ANDRÉ EN MONIQUEANDRÉ HAZESGEZINSVAKANTIEHAZESMONIQUE WESTENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck